tattoo zoetermeer blackstar
tattoo zoetermeer blackstar

PIERCING ZOETERMEER BLACK STAR

Roswitha piercing zoetermeer

PIERCINGS IN ZOETERMEER

Roswitha zet alle piercings in Zoetermeer bij Black Star Tattoo & Piercing. Ze is vakkundig, professioneel en werkt snel en schoon. We hebben een afgeschermde plek om jouw piercings te zetten in onze GGD gekeurde piercingshop in Zoetermeer. Weet jij al precies wat je wilt of wil je bespreken wat er bij je past? Loop dan eens bij ons binnen of maak online een afspraak via onderstaande button!


Roswitha is aanwezig op vrijdag en zaterdag tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Je kan vooraf een afspraak inplannen, maar je mag op deze dagen ook altijd zonder afspraak langskomen.

PIERCING ZOETERMEER TARIEVEN

Voor iedere piercing betaal je bij ons €35,- met uitzondering van gaatjes in de oorlel, hiervoor betaal je €20,- per stuk.

HAPPY CUSTOMERS

"fijne communicatie"
Heel vriendelijk leggen alles goed uit heel fijn zo’n goede communicatie met de piercer
tattoo zoetermeer blackstar
Dance-monkey 079 - Google review

"Direct op mijn gemak"

Ik ben hier vandaag geweest om piercings te laten zetten. Hartstikke lieve mensen en ik voelde mij direct op mijn gemak. Nemen echt de tijd voor je en zijn heel erg behulpzaam en professioneel als je je even niet zo goed voelt na het laten zetten van een piercing. Ik ben er ontzettend blij mee!😍 Hartstikke bedankt!😊
tattoo zoetermeer blackstar
Sylvia Mets- Google review
"fijn walk-ins"
Fijn dat het walk-in is. Piercer was een hele aardige dame die praktisch pijnloos mijn neuspiercing heeft gezet!
Ook zonder extra kosten een staafje en balletje voor mijn andere piercing mee gekregen. Echt super fijn en professioneel.
tattoo zoetermeer blackstar
Kirsten Pronk - Google review

HAAL JE PIERCING IN ZOETERMEER

Roswitha aka piercedby_roswitha is onze huispiercer bij Black Star Zoetermeer. Ze heeft uitgebreide ervaring met vrijwel alle piercings en deinst nergens voor terug. Roswitha helpt je met duidelijke communicatie over wat er mogelijk is en is pas tevreden als jij het bent. We zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt en we beginnen pas als jij er helemaal klaar voor bent. Dus haal je piercing in Zoetermeer bij Blackstar tattoo&piercing!

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

Roswitha piercing zoetermeer

Ben je klaar voor jouw piercing in Zoetermeer bij BlackStar? Boek dan hieronder meteen een intake afspraak of kom gewoon eens langs in de shop!