tattoo zoetermeer blackstar
tattoo zoetermeer blackstar
WORDT JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

black star tattoo zoetermeer

Black Star Tattoo & Piercing is een gezellige tattooshop in het oude centrum van Zoetermeer. Ons team bestaat momenteel uit een fulltime artiest, een parttime artiest, een piercer en een tattoo apprentice.

Wij zoeken en bij voorkeur een fulltime artiest (M/V), parttime in overleg mogelijk, iedere stijl is bespreekbaar/welkom.

Wij bieden een fijne werkplek van alle gemakken voorzien, promotie van jouw werk, leuke collega’s en een eerlijk huurtarief.

Wij zijn niet op zoek naar leerlingen en de voorkeur gaat uit naar artiesten met een aantal jaren ervaring en een eigen klantenkring.

Ben je benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? App dan naar 0630171593 of mail naar info@blackstartattoo.nl. Stuur daarbij een link naar jouw portfolio en wie weet nodigen we jou snel uit!
Roswitha piercing zoetermeer

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden een fijne, rustige werkruimte met leuke, enthousiaste collega's. De muziek in onze shop staat niet snoeihard, waardoor jij al je focus op de klant kunt richten.

In de shop zijn alle benodigdheden aanwezig, van afdekmateriaal tot handschoenen.

Verder kan je van ons verwachten:

  • Een eerlijk huurtarief (wekelijkse facturatie),
  • Promotie van jouw werk op social media en onze website,
  • Advertenties op social media.

In de basis zorgt iedere artiest voor zijn of haar eigen klantenwerving, maar wanneer er een aanvraag binnenkomt die specifiek bij jouw stijl of ervaring past, wordt deze uiteraard aan jou gekoppeld.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

Wij vinden het vooral belangrijk dat iedereen zich bij ons op zijn of haar gemak voelt, zodat iedereen ontspannen aan het werk kan zijn. Dit geldt ook richting de klanten; wij staan erom bekend dat iedereen zich welkom voelt en dit dragen wij ook graag uit.

Alle stijlen zijn van harte welkom, van realisme tot fineline, van black and grey tot kleur. 

Je werkt hygiënisch en bent volledig bekend met de richtlijnen van het RIVM. 

De voorkeur gaat uit naar een artiest met een aantal jaren ervaring en een eigen klantenkring. 

Wij zijn op dit moment niet op zoek naar leerlingen of beginnende artiesten. Wanneer wij hier ruimte voor hebben zullen wij dit via onze social media accounts aankondigen.

Iedereen draagt bij ons een steentje bij in het schoon en opgeruimd houden van de werkplekken.

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

Zie jij het zitten om bij ons aan de slag te gaan? Stuur een bericht en we maken snel een afspraak voor een kennismaking. Mocht de klik wederzijds zijn, dan maken we snel een afspraak om een keer proef te draaien.